Kortet för dagen, onsdag v.12

http://framtidsvision.com

Sex i bägare
Kortet visar på någon form av glädje eller givmildhet, det kan även vara kopplat till gamla minnen och nostalgi som kommer över dig idag. Det kan vara någon ifrån det förflutna som på något vis gör sig påmind.

Du kanske möter en person på gatan som du inte har sett på flera år, eller du kanske får ett samtal eller meddelande från någon som du inte har pratat med eller har haft kontakt med på ett tag. Eller du kanske sitter och går igenom något gammalt fotoalbum som väcker gamla minnen.

Hur som helst så verkar det vara något som kommer till dig idag, det kan vara som att få ta emot en gåva. Det kan vara ett minne som är en gåva eller också blir du uppmärksammad och får en fysisk gåva.

Se även: Visdomskort v.12

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *