Kortet för dagen, fredag v.12

http://framtidsvision.com

Döden
Det här kortet kan vid första anblicken få vem som helst att känna kalla kårar utefter ryggraden, men det är inte så farligt som det ser ut, snarare tvärt om. Döden står för att något nytt och bättre är på väg in i ditt liv. Men för att gå vidare måste du också lämna något gammalt för att göra plats för det nya, och det är det som du lämnar som döden symboliserar.

Om du tittar på kortet så ser du hur repet som är i din väg är på väg att brista, nya möjligheter kommer snart att öppna sig för dig. Du kan även se att det är en dörr som står på glänt längre bort, förändringen är nära bara du vågar se efter.

Döden visar sig oftast när större förändringar är på gång i våra liv, något som påverkar oss mer än det lilla vardagliga. Det handlar inte om att du ska byta frukostflingor eller färg på naglarna, nej det är större förändringar eller beslut som ska ske nu.

Du kanske ska börja med en ny livsstil, äta bättre, motionera mera, sluta med ett beroende av något slag, du kanske ska flytta, byta jobb, gå ur eller in i en relation eller något annat som har livsavgörande betydelse.

Oavsett inom vilket område som förändringen är på väg så är det till det bättre för dig. Det är dags för en ny era i ditt liv, du har nu kommit en nivå högre och är redo för nya utmaningar i ditt liv. Lycka till!

Se även: Visdomskort v.12

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *