Kortet för dagen, måndag v.13

http://framtidsvision.com

Fyra i bägare
Något ser ut att bekymra dig idag. Vet du inte riktigt hur du ska lösa ett problem eller ett dilemma? Har du kanske hamnat i en ofrivillig knipa? Har du kanske fått en oväntad utgift eller har du just nu svårt att få ihop din ekonomi?

Du kanske behöver be någon om hjälp eller ett gott råd. Det ser ut som att det finns en lösning på dina bekymmer inom en snar framtid, men just nu har du svårt att se det själv.

Det kan även vara så att du står inför någon form av val som ger dig beslutsångest. Det är som att det blir fel hur du än gör. Kortet säger att du ska följa den känslan inom dig som verkar kännas rätt. Ibland är det svårt att räcka till och fatta beslut som blir bra för alla. Du kanske ska sätta dig själv främst denna gång.

Se även: Visdomskort v.13

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *