Kortet för dagen, tisdag v.13

http://framtidsvision.com

Drottning i Svärd
Idag verkar du vara mer klartänkt än annars. Du kan idag fatta kloka och avgörande beslut. Om du ska skriva på papper av något slag så är det en bra dag. Du vet vad du gör och ifrågasätter om något känns felaktigt. Idag kan ingen lura dig, du är verkligen vaken och på din vakt.

Dagen är även gynnsam för alla typer av skrivande, ska du inte skriva under avtal så kan det vara andra typer av skrivande som går extra bra idag. Du kanske har funderat på att börja skriva t ex en bok eller en blogg, då är idag en bra dag att börja med det.

Du kanske ska skicka ett brev, ett mail eller ett sms till någon som du inte haft kontakt med på ett tag, eller till någon som betyder något speciellt för dig. Idag är du välformulerad vad gäller det skrivna, men även i det verbala. Tankarna känns klarare än vanligt och du får kanske lite nya idéer under dagen, eller löser ett dilemma som du har haft.

Kortet kan även visa på en kvinna som besitter ett knivskarpt intellekt och som kan vara dig behjälplig just idag.

Se även: Visdomskort v.13

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *