Kortet för dagen, onsdag v.13

http://framtidsvision.com

Knekten i Svärd
Nu får det bära eller brista, nu har du bestämt dig och inget ska få stoppa dig. Men var lite försiktig, ibland kan den impulsiva känslan få oss att fatta överilade beslut som vi sedan får ångra.

Knekten står för en ung, snabb och lite naiv energi som ibland agerar utan att tänka efter och då blir det inte alltid så bra resultat i slutänden. Så kortet manar till lite försiktighet och eftertänksamhet även om du känner dig helt säker på din sak.

Kortet säger också att nyheter eller information av något slag kan komma till dig. Du kanske får ett oväntat telefonsamtal eller mail som fångar ditt intresse. Akta bara så att du inte låter dig luras till något överilat beslut.

Det kan även finnas en yngre person i din närhet som står för extra fart och fläkt idag, troligtvis en pojke eller en person med pojkaktiga energier. Här kan det gå undan med både bus och impulsivitet.

Se även: Visdomskort v.13

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *