Kortet för dagen, torsdag v.13

http://framtidsvision.com

Djävulen
Idag är du inte lika klartänkt som du var under början av veckan. Idag är det lätt att falla för frestelser. Du kan luras in i något som verkar bättre än vad det faktiskt är. På ytan ser allt toppen ut, men om du skrapar lite på lacken så döljer sig helt andra saker där under.

Håll huvudet kallt och låt dig inte luras in i något idag, det kan handla om avtal och affärer, eller någon som vill lura med dig på något som är lite osäkert. Vänta med beslut, allt är inte guld som glimmar.

Det kan också vara så att du har påbörjat något nytt i ditt liv, men tappar idag fokus. Har du kanske börjat att träna och försöka ha en sundare livsstil, kanske äta bättre och nyttigare. Men idag så verkar det finnas godsaker överallt omkring dig vart du än vänder dig. Hur har du det med karaktären? Idag kan frestelserna bli en tuff fight.

Avslutningsvis kan kortet även symbolisera någon form av beroende. Det kan vara både beroende av något missbruk, men det kan även vara beroende av någon myndighet eller människor omkring dig. Ett beroende som gör att du känner dig hindrad i att leva det liv som du önskar, någon annan verkar ha kontrollen. Kan även gälla en ekonomisk begränsning.

Se även: Visdomskort v.13

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *