Kortet för dagen, onsdag v.15

http://framtidsvision.com

Kärlek
Du har en stor kärleksfull kraft som omsvärmar dig. Det kan vara både från familj, vänner och bekanta. Det kan även vara så att du får extra kraft och kärlek skickat till dig från andra sidan. Den kärleksfulla kraften är påtaglig omkring dig just nu.

Stanna upp och känn efter! Det kan vara så att du har haft en tuff period som gör att ditt behov av extra mycket kärlek behövs i ditt liv just nu. Känn den kärleksfulla kraften och ta tacksamt emot den, både från de levande omkring dig och de som har lämnat jordelivet och finns med dig från andra sidan.

Kortet vill förmedla till dig att du aldrig är ensam och att ingen har nånsin lämnat dig. Allt är ett och du är ständigt omgiven av villkorslös kärlek! När du väljer att öppna upp dit medvetande för att allt är ett, då skapar du ett magiskt flöde av denna kärlek.

Se även: Visdomskort v.15

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *