Kortet för dagen torsdag v.15

http://framtidsvision.com

Kallelse
Det här vackra kortet säger att du har en viktig uppgift i ditt liv och att du är av betydelse på den här planeten.

Ibland kan man tvivla på sig själv och undra vad som är meningen med livet, men just du gör skillnad. Jorden skulle inte vara sig lik utan just dig.

Kortet säger att du har fått en kallelse till att komma djupare i kontakt med dig själv och din inre kraft för att växa i din andliga utveckling. Just du finns på denna jord av en anledning. Du behöver lita till att livet och universum har en uppgift, ett syfte för just dig.

Du behöver inte bevisa något varken för dig själv eller för någon annan, du är perfekt som du är. De avtryck som du lämnar efter dig i denna värld är tillräckliga och precis det som är din mening. Utför alla dina handlingar i kärlek och din kärlek kommer att sprida sig i världen och i universum.

Se även: Visdomskort v.15

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *