Kortet för dagen, måndag v.16

http://framtidsvision.com

Zaphkiel – Surrender
Idag kommer budskapet från änglarna av Atlantis.

Änglarna säger att du håller för hårt fast i någon del av ditt liv. Du behöver släppa taget om det som du håller fast. Det kan vara minnen, rädslor, livsmönster, missbruk, tankar, människor, relationer eller något annat som du har svårt att lämna eller släppa taget om.

Ju mer du håller fast vid det du inte behöver desto mer motarbetar du de möjligheter som annars skulle komma till dig. Ängeln Zaphkiel säger att du ska överlämna det till himlen som du håller så hårt i, först då kan änglarna hjälpa dig och kommer också att göra så.

Håll inte fast en illusion utan släpp den och frigör dig själv. Allt som du nu inte behöver och klarar av att släppa kommer att göra plats för något mycket bättre. Det gör att mirakel plötsligt kan ske. Släpp och låt livet flöda!

Se även: Visdomskort v.16

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *