Kortet för dagen, torsdag v.23

http://framtidsvision.com

Rättvisan
Det här kortet kan handla om att du idag kan ha kontakt med någon myndighet och får ta emot något du har rätt till eller förtjänat. Det kan var kontakt med skola, sjukvård, rättsväsende, bank eller annan myndighet.

Det kan vara ett beslut som kommer till dig från någon myndighet eller någon annan information som du får ta emot. Det kan vara svar på banklån, betyg på någon kurs eller skolgång, tidsbokning eller annan kontakt med sjukvården, utslag på dom från någon rättsinstans eller annan myndighetskontakt.

Det här kortet kan även förknippas med karma, du får tillbaka det du förtjänar. Goda handlingar kommer ge dig ett positivt överflöd när du får din återbäring idag. Var öppen för allt som kommer till dig.

Se även: Visdomskort v.23

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *