Kortet för dagen, fredag v.23

Pagen i Stavar
Ny kraft och energi ser ut att komma till dig nu. Lekfulla spontana och lite busiga energier. Som att du ska göra något som egentligen inte är tillåtet, eller att du ska göra något bus för någon annan eller kanske göra något som du inte har gjort på väldigt länge. Det är som livet och kraften har kommit tillbaka till dig.

Det här kortet kan även symbolisera någon form av drama. Det kan vara du själv som sätter igång en process med glimten i ögat, men det kan även vara någon annan som gör något som får dagen att bli fylld med dramatik.

Det kan finnas en person i din omgivning som njuter av dramatik som inte är av det roligare slaget, utan som vill att det ska hända oväntade saker och få igång lite dispyter och trassel.

Det här kan vara en dag där man kan behöva se upp för oväntade händelser, på både gott och ont.

Se även: Visdomskort v.23

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *