Kortet för dagen, måndag v.24

http://framtidsvision.com

Kungen i Svärd
Idag kan vissa saker komma till sin klarhet, tankar som får rätsida eller budskap och meddelanden som förklarar en del. Svärd symboliserar elementet luft och kan ibland svepa fram snabbt. Nya tankar, inspiration, idéer eller information kan dyka upp med svärdskungen. Men även ett projekt som du har funderat över ett tag kan sjösättas idag.

Det kan även vara så att en man med dessa energier påverkar din dag idag. Det kan vara en person som är lösningsfokuserad och kvick i tanken, vilket också kan komma till uttryck genom det verbala. En person som kan vara både vältalig och ha snabba svar.

Kortet kan även symbolisera kontroll, är det så att du behöver ta kontroll över någon situation eller är det någon som kontrollerar din. Använd de klartänkta energierna som sveper fram med vinden idag och se saker för vad de är.

Se även: Visdomskort v.24

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *