Kortet för dagen, torsdag v.25

http://framtidsvision.com

Tio i Stavar
Idag ser det ut som att det är mycket att göra. Men måste du verkligen göra allt själv? Har du kanske tagit på dig för mycket, eller har du över huvud taget bett någon annan om hjälp?

Om du tittar på kvinnan på bilden så sliter hon för fullt med att bära den tunga bördan med alla kvastar upp för berget. Frågan är om hon måste bära alla själv, eller om hon över huvud taget behöver alla, eller om hon kanske skulle kunna dela upp bördan och gå flera gånger.

Om du idag tycker att du har mycket att göra så behöver du ställa frågorna till dig själv. Måste du göra allt och nu, kan nån hjälpa till, kan du dela upp bördan, behöver allt verkligen göras?

Lägg inte mer börda på dig själv än du känner att du klarar av, ingen blir lycklig av att du sliter ihjäl dig, allra minst du själv. Ibland vill vi göra saker för att utgången ska bli bra, men vi kan också behöva fundera på vad som är rimligt. Resultatet kan bli minst lika bra fast med mindre arbete.

Se även: Visdomskort v.25

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. faktiskt sant tänkte jag skulle städa innn midsommar men varför göra allt en dag innan man kan ju dela upp det så slipper man bli så trött om man nu måste städa dammsuga en dag damma en tvätta badrummet en annan dag kan man ju göra dagarna innan är man inte hemma så varför stressa ihjäkl sig en jag fråga hon dammade städade på kvällarna när det är svalare ute bratänkt av henne tycker jag hon är ändå yngre en mig jag har inte ens tänkt på ibland är yngre bättre en äldre så tänk på det om ni måste städa innan midsommar man vill ju hafint även om man inte är hemma så tack för tipset

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *