Kortet för dagen, onsdag v.25

http://framtidsvision.com

Ess i Svärd
Idag kan det komma något meddelande eller budskap till dig som får dig att sätta fart eller känna glädje. Det kan vara något du har väntat på som äntligen dyker upp, eller något helt oväntat som får dig att ta ett glädjeskutt.

Kortet kan även symbolisera att du idag är extra klartänkt, kanske får en god idé eller sätter fart med något du har funderat på.

Det är lättsamma energier som far genom ditt sinne, du hinner tänka många tankar idag. Du kanske kommer fram till nya svar, och du kan idag också vara extra tydlig i din kommunikation. Har du inte lyckats lägga orden rätt tidigare så är chansen stor att idag blir allt rätt.

Se även: Visdomskort v.25

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *