Kortet för dagen, fredag v.33

http://framtidsvision.com

Fyra i Mynt
Sluta med att vara så envis så att du blir tjurnackad, det tjänar du ingenting på. Ibland får man ge med sig en smula för att komma någon vart på vägen. Det ser ut som att du kan ha kommit till någon form av låsning i en situation och du kommer inte vidare.

Skyll inte på någon annan, om du inte vill förändra dig själv kan du heller inte begära att någon annan ska förändra sig. Det kanske är dags att ta ett steg i en ny riktning för att möjligheter ska kunna öppna sig.

Kortet visar på att du är i behov av en trygg och stabil grund och att kontroll är något du eftersträvar. Men ibland tjänar man på att släppa kontrollen, bara lite grann, hur ska annars mirakel kunna ske…

Idag kan du behöva se utanför boxen, kanske prova något nytt eller lita på någon i din omgivning. Prova och se vad som händer om du släpper kontrollen en stund, nya insikter kanske kommer din väg.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.33
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *