Kortet för dagen, måndag v.34

http://framtidsvision.com

Fem i Svärd
Idag kan meningsskiljaktigheter bli tydliga, vassa ord och kommentarer kan hagla vid hetsiga diskussioner. Bäst är att inte elda på för mycket, håll dig lugn om du kan, det är inte lätt att komma överens idag. Fatta inga stora och avgörande beslut, svara inte på några mail eller liknande, i affekt idag. Andas och lugna ner dig, kanske sov på saken.

Det kan vara bra med lite perspektiv på saker och ting idag, risken är annars att det blir en höna av en fjäder och det brukar inte bli så bra i längden.

Kortet kan även varna för att någon far med osanning eller försöker underblåsa en egen sanning för att få vinning eller uppmärksamhet. Idag är det inte läge att tro på allt som du hör. Var extra uppmärksam, och fundera en gång extra innan du själv öppnar munnen.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.34
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *