Kortet för dagen, tisdag v. 34

http://framtidsvision.com

Kärleksparet
Om det var osämja och vassa ord som flög i luften igår, så verkar dagens energier bli det omvända. Kanske en dag för lite eftertänksamhet och förlåtelse, då dagen går i kärleken tecken.

Det kan finnas en gnutta av ångest i luften från igår, vilket man idag kanske försöker återställa. Om det är du själv som ångrar något du sagt eller gjort så är det goda energier för att be om ursäkt idag. Omvänt så är det en dag där andra kan be dig om ursäkt, acceptera de ursäkter som kommer, ibland sitter de långt inne.

Idag är verkligen en dag där människor i olika sammanhang kan visa att de bryr sig om varandra. Det är en kärlek som går utanför och sträcker sig längre än den som finns mellan två förälskade. Det är som en kärleksenergi som är mer allomfattande som sveper över oss idag.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.34
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *