Kortet för dagen, onsdag v.34

http://framtidsvision.com

Tre i Bägare
Idag är det nästan som det vilar ett magiskt glädjerus i bakgrunden. Något positivt budskap kan komma din väg, eller du kanske når målet i någon fråga, eller det kanske är ett nytt samarbete som startar upp.

Dagen har en positiv energi och något ser ut att vara värt att fira, det kan vara både stort och smått. Det kan vara värt att fira en vänskap eller bara vara tacksam över det du har i ditt liv. Men det är alltid roligare och trevligare om det finns någon att dela sin glädje med.

Jag hoppas du får en glädjefylld dag!

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.34
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *