Kortet för dagen, torsdag v.34

http://framtidsvision.com

Sju i Svärd
Gå med glädje vidare i livet. Bevara de hemligheter som är dina och de som du lovat att hålla i ditt hjärta. Men bara de som du mår bra av. Släpp gamla bördor, dessa tjänar inget till att bära runt på.

Är det något som du försöker undanhålla, något som du inte vill ska komma fram? Är det så att du försöker fly från något eller försöker du fly till något? Oavsett vilket så behöver du göra dig av med gamla oförrätter och onödiga bördor. Du kommer inte vidare genom att dra runt på sånt du inte behöver ha. Det ska vara lätt att bära annars går du i motvind.

Kortet kan även visa på någon form av missförstånd, dra inga förhastade slutsatser idag utan att ta reda på alla fakta.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.34
och
Visdomskort och energier för augusti månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *