Kortet för dagen, fredag v.37

http://framtidsvision.com

Kejsarinnan
Nu ser möjligheterna ut att gro för dig. Dina frön som du tidigare har sått börjar nu att gro. Det är inte dags att skörda ännu, men du kan se att dina ansträngningar är på väg att börja bära frukt. Fortsätt kämpa i den riktning som du bestämt dig för, du är på gång i rätt riktning.

Kejsarinnan förmedlar överflöd och feminin urkraft. På bilden omges hon av dignande fruktträd och marken täcks av blommar, hon håller i en upplyst stav och tar sig för sin gravida mage. Allt detta betyder att nu är saker och ting på tillväxt och den kvinnliga urkraften har stor betydelse för den tillväxt som sker. Kejsarinnan vill påminna oss alla om kvinnans gudomliga kraft.

Om du är kvinna så använd din inre gudomliga kraft för att få den tillväxt som du önskar. Om du är man kan det finnas en kvinna i din närhet som besitter denna kraft, men det kan även vara så att du bejakar din feminina sida och vårdar det du sår.

Det du startat upp kommer att ge dig avkastning under våren, även om du redan nu till viss del kan ana din skörd. Kortet brukar förmedla en tidsperiod av en graviditet, ca 9 månader. Så vårda nu de frön som du planterat och som du önskar ska blomma i vår.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.37
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *