Kortet för dagen, torsdag v.37

http://framtidsvision.com

Två i Svärd
Var inte rädd för att gå framåt, även om du inte vet vart vägen bär dig. Ibland måste man våga chansa för att nya möjligheter ska kunna öppna sig. Vad gör väl det om du kanske tar en omväg ibland, den kanske ger dig massa ny lärdom. Nu är det läge att våga testa något nytt och lita till att det blir till ditt bästa, var inte rädd.

Ibland kan även förvirringen att inte veta vart man ska vara bra. Fördelen är att man då heller inte har några förväntningar eftersom man inte vet vad målet är. Tillståndet i sig är dock inte så roligt i längden, men för en kortare period kan det vara helt okej. Använd den tiden till att söka utanför din trygghetszon, svaren kan finnas där du minst anar. Våga se efter vad som finns där ute, våga satsa på något nytt, våga prova, våga ta steget, våga för att komma vidare i ditt liv.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.37
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *