Kortet för dagen, onsdag v.37

http://framtidsvision.com

Åtta i Mynt
Nya lärdomar eller kunskaper står för dörren idag. Det kan vara så att du funderar på att lära dig något mer inom ett visst område, kanske anmäla dig till en kurs eller utbildning, men det kan också vara någon bok som du ska läsa eller annat område i livet som du önskar utveckla.

Det kan även vara nya arbetsuppgifter på ditt jobb eller nya utmaningar som du ska ta dig an och som du kanske behöver läsa på om eller skaffa dig ny kunskap inom något område.

Det som nu kommer, oavsett område, kan kräva både hårt arbete och disciplin, men du gör det för din egen skull och förhoppningsvis är det något som du brinner för. Ju hårdare arbete som du lägger ner, ju bättre blir resultatet. Hårt arbete betalar sin egen belöning.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.37
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *