Kortet för dagen, tisdag v.37

http://framtidsvision.com

Sju i Bägare
Har du svårt att fatta ett beslut? Ta den tid du behöver, viktiga beslut ska inte förhastas fram. Människor omkring dig kan behöva ha lite tålamod med dig idag, och det kan vara bra att säga att du behöver lite extra betänketid.

Du kan idag ställas inför olika valmöjligheter som kan få dig att känna dig både förvirrad och yr. Låt dig inte övertalas till det ena eller det andra, utan gå på din känsla och handla utifrån ditt hjärta.

Kortet kan även visa på att du har mycket omkring dig nu, eller att du dagdrömmer för mycket. Du kanske bara tänker men inget händer, om så är fallet så är det dags att rensa upp bland dina tankar och sätta fart mot dina mål.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.37
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *