Kortet för dagen, måndag v.37

http://framtidsvision.com

Nio i Svärd
Idag kan du uppleva någon form av uppgivenhet, hopplöshet eller maktlöshet i någon situation som du befinner dig i. Det kan vara känslan av att sitta fast och inte komma vidare hur mycket du än kämpar. Eller känslan av att söka en lösning men inte hitta någon.

Du kan uppleva det som kvinnan på bilden som ser ut att ha sökt svar i alla sina böcker som ligger utspridda runt henne, men inte kan se något svar eller någon ljusning i tillvaron. Men när vi tittar noga på bilden så är solen på väg upp i horisonten. Solen symboliserar att nu kommer en ny dag med nya möjligheter.

Så om du känner att det är extra tungt idag i något sammanhang så kan du tänka på att det alltid är som mörkast precis innan gryningen. Nu vänder allt, snart kommer ljuset och möjligheterna till dig. Lösningarna eller svaren som du sökt kommer att uppenbara sig för dig, men du behöver öppna upp dina sinnen så att du ser när det kommer.

Kortet manar dig till att lyfta blicken och se dig omkring, annars är risken att du inte hittar de svar du önskar eller behöver. Bli inte förblindad av mörkret, ljuset är nära.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.37
och
Månadsläggning för september månad

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *