Kortet för dagen, tisdag v.40

http://framtidsvision.com

Sju i Luft
Du är unik, du är bra som du är, du är tillräcklig, tvivla inte på dig själ. Det fina är att vi alla är unika, det ska du värna om och vara stolt över. Lika fort som vi försöker vara någon annan eller anpassa oss efter något som inte känns bra i hjärtat, lika snabbt blir vi radiostyrda, kallsinniga robotar som glömmer av att handla ifrån hjärtat.

Om du i något avseende känner dig missförstådd eller som att du inte passar in, så var glad för det, det betyder att just du är du och ingen annan.

Idag kan det vara många tankar som florerar i ditt huvud, försök att inte tänka för mycket på det som du trots allt inte kan påverka. Det bryter bara ner dig mentalt och du känner dig som ett allt större offer.

Försök istället att fokusera på de tankar som du kan påverka, lösa eller förändra och börja i den änden. Du kanske inte gör som alla andra, men vad gör väl det, du gör som du vill och det fungerar hela vägen så länge du utför dina handlingar från hjärtat, i ljuset och kärleken.

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.40

och

Månadsläggning för oktober

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *