Kortet för dagen, onsdag v.40

http://framtidsvision.com

Pagen i Jord
Idag kan nya budskap och meddelanden nå dina öron. Något som får dig att glimma till. Lite som när ett vårregn möter jorden och det lilla fröet som legat där i dvala hela vintern börjar gro, precis den känslan. Nästan som magi i luften denna dag, du kan känna det som elektricitet i kroppen.

Dagen kan innebära ett nytt steg i livet, en ny väg, ett nytt erbjudande, ett nytt projekt som är på gång. Det kan även handla om att dina drömmar nu besannas, något du har väntat på sker. Saker och ting som du har kämpat för kan idag få sin lösning.

Det är sannerligen ett positivt kort, särskilt om du väntat och kämpat för något under en tid. Möt dagen med glädje!

Se även aktuella klipp just nu:

Visdomskort v.40

och

Månadsläggning för oktober

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *