Kortet för dagen, måndag v.42

http://framtidsvision.com

Önskar du en privat sittning (finns även på distans), scrolla längst ner på sidan så hittar du länkarna till mig.

Sex i Svärd
Idag kan du vara på resande fot. Det kan vara både en längre eller en kortare resa. Det kan även vara en inre resa som får din själ att växa och utvecklas allt mer. Det betyder att du kan vara på väg både i tanken, känslan eller rent fysiskt.

Du kanske planerar för framtiden, hur vill du ha det i ditt fortsatta liv, jobb, studier, boende osv? Eller du kanske just nu befinner dig i startgroparna för något nytt som ska ske i ditt liv.

Idag är det rätt dag för att våga kasta loss från din trygga hamn och låta livet ta dig vidare. Det kan vara både läskigt och utmanande med det nya som är på väg, men det är det som kommer att ge dig mer glädje och kunskap i livet.

Det nya spännande som du står inför kommer att berika dig och ditt liv. Det som sker har alltid en mening, även om vi inte alltid kan se den när vi står mitt uppe i livet. Allas våra resor är unika och tar sig uttryck på olika vis, vi har alla en unik livsväg att vandra.

Se fram emot den resa som du just nu är en del av och som kommer att ta dig ut på nya äventyr. Se fram mot spänning, glädje och tillfredsställelse som kommer att komma in i ditt liv.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.42
och
Månadsläggning för oktober

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *