Kortet för dagen, tisdag v.42

http://Framtidsvision.com

Önskar du en privat sittning (finns även på distans), scrolla längst ner på sidan så hittar du länkarna till mig.

Kungen i Bägare
Idag kan en man få betydelse under dagen. Han är troligen en kräfta, skorpion eller fisk, eller en person som besitter liknande egenskaper som dessa tecken. Det här är en känslomässig och intuitiv man som är pålitlig och godhjärtad. Det kan även vara så att du själv besitter dessa egenskaper och kan finnas där för någon annan idag.

Kortet kan dock även symbolisera att du är lite för självupptagen och att omgivningen har svårt att nå fram till dig. Du behöver då öppna upp ditt hjärta för att kunna möta och ta emot den kärlek som finns omkring dig.

Idag ska du fundera över vad livet kan ge dig. Du behöver pyssla om dig själv och göra sånt du mår bra av. Ta ett varmt bad, tända lite ljus, umgås och prata med någon du tycker om.

Det är lätt att glömma sig själv när livet snurrar på, så just nu behöver du byta fokus. Istället för att titta ut från dig själv behöver du se in i dig själv. Även om du har en perfekt fasad vad gäller allt från din frisyr, ditt boende eller ditt jobb, så är det inte säkert att det är perfekt i ditt hjärta och i din själ. Ta hand om insidan och se till att du mår bra där, då kommer utsidan också att skina.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.42
och
Månadsläggning för oktober

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *