Kortet för dagen, onsdag v. 42

http://framtidsvision.com

Önskar du en privat sittning (finns även på distans), scrolla längst ner på sidan så hittar du länkarna till mig.

Ess i Mynt
Idag kan någon form av rikedom förgylla din dag. Det kan handla om rent ekonomiska värden, med en extra slant som trillar in idag. Men det kan också handla om en känslomässig rikedom som infinner sig under dagen.

Något nytt kan även vara i antågande. Någon form av nystart som har med det praktiska och materiella att göra. Det kan handla om renovering där hemma, eller du kanske ska börja en ny kurs eller utbildning, det skulle även kunna vara förändringar på din arbetsplats som påverkar dig eller att du helt enkelt är på väg att byta jobb.

Det här är ett positivt kort som visar på framgång för dig. Det kan vara ett nytt kontrakt som för med sig lite extra pengar till kassan. Eller du kanske äntligen lyckas dra den där vinstlotten och får oväntat en extra peng på kontot.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.42
och
Månadsläggning för oktober

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *