Kortet för dagen, fredag v.42

http://framtidsvision.com

Önskar du en privat sittning (finns även på distans), scrolla längst ner på sidan så hittar du länkarna till mig.

Sju i Mynt
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, som ordspråket säger. Kvinnan på kortet väntar på att hennes skörd ska mogna, det är inte dags ännu men snart.

Du befinner dig i liknande situation, du har gjort allt du har kunnat och det är ingen idé att du sliter ut dig nu. Det bästa du kan göra nu är att vänta på att din skörd ska mogna.

Du har förarbetat och sått dina frön och får nu helt enkelt pröva ditt tålamod. Det är ingen idé att du jagar upp dig eller stressar, det löser inget. Då är det bättre att du sätter dig ner och läser en god bok medan du väntar.

Du kanske väntar på svar i någon fråga, det kan vara en låneansökan, ett prov eller en tenta, det kan vara en jobbansökan eller ett köpekontrakt av något slag. Oavsett vad du väntar svar på så är inte dags att få veta ännu. Tålamod är en dygd, och den förmågan är extra värd att besitta just nu.

Men kom ihåg att svaret på din fråga eller fundering är nära, snart kan du se lösningen. Du kan behöva låta helgen passera, ha lite is i magen.

Se även aktuella klipp just nu:
Visdomskort v.42
och
Månadsläggning för oktober

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *