Kortet för dagen, måndag v.43

http://framtidsvision.com

Önskar du en privat sittning (finns även på distans), scrolla längst ner på sidan så hittar du länkarna till mig.

Fem i Jord
Dagen har ett fokus på ekonomi, det är främst sammankopplat med hur du planerar din ekonomi. Står du kanske inför någon typ av beslut som kan påverka din ekonomi?

Kortet råder dig att inte fatta för snabba beslut, göra ett impulsivt inköp eller en överilad ekonomiska affär. Här krävs lite eftertänksamhet och planering i din ekonomi. Vad gynnar dig mest, behöver du prioritera på något vis, hur vill du att din ekonomiska framtid ska se ut och vad kan du göra just nu för att planera för den?

Jord är det långsamma och långsiktiga elementet, det du sår och vårdar nu kommer att hjälpa dig och ge dig avkastning längre fram. Därför ska du vara noga med vad du sår, hur du planerar och hur du går vidare. För lika väl som du kan få din ekonomi att flöda i den bördiga jorden, så kan du också få den att torka upp och förtvina om du inte tillför den näring och energi som jorden behöver. Så planera långsiktigt för din ekonomi så kommer både du och den att blomstra längre fram.

Se även mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.43
och
Månadsläggning för oktober

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *