Kortet för dagen, måndag v.44

http://framtidsvision.com

Just nu finns månadsläggning för november ute, scrolla längst ner på sidan så hittar du länken. Där hittar du även länkarna till att boka en privat sittning.

Fyra av Jord
Kortet för en trygg och stabil grund, vilken du är din egen skapare av. Den här tryggheten och stabiliteten som kortet talar om är oftast kopplad till vår fysiska, ekonomiska och materiella värld. Det handlar om att se de rikedomar som du har och som du har skapat genom livet.

Det kan handla om att du ska skänka tacksamhet över att t ex ha ett jobb, en bostad, en ekonomisk inkomst, materiella ägodelar eller något annat som har med den materiella tryggheten och stabiliteten i ditt liv att göra.

Ibland kan marken under fötterna skaka och vi kanske tappar tron på att vi kommer att klara en viss situation. Men du ska ha all tillit till att du har en så stabil grund att stå på så allt kommer att lösa sig till det bästa. Lita till universums plan och vet med dig att överflödet är oändligt, så låt det komma till dig utan motstånd.

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.44
och
Månadsläggning för november

Boka tid:
Boka privat sittning (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *