Kortet för dagen, torsdag v.49

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Väktaren av Välsignelser
Önskningarnas tid är här. Vad önskar du dig i ditt liv. Affirmera gärna det du önskar dra till dig, universum lyssnar hela tiden. Var positiv i din tanke och känsla och föreställ dig tydligt det som du vill ha i ditt liv. Känn med både hjärta och själ hur det känns i dig när du har allt du önskar. Lev den känslan, och allt du önskar ska du få!

Kortet visar även att du kan få stöd och hjälp av någon i din närhet, troligen en man. Det är en trygg, omtänksam man som kan finnas där för att hjälpa dig med det du behöver. Han är omhändertagande och beskyddande och vill allas bästa.

Kortet har även en ekonomisk koppling, och visar på att din ekonomi eller ditt ägande på något vis kan stärkas under den närmaste tiden. Du kan även få en ekonomisk gåva eller vinst i något sammanhang.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.49
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *