Kortet för dagen, fredag v.49

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Nio av Visioner
Lyckan kan nu slå in, du måste bara tro på den. Du behöver se på livet genom ett barns ögon, se magin och lita på att den är sann. Det här är önskekortet som visar sig idag och det vill tala om för dig att nu kan din önskan slå in, koret förmedlar lycka och tur. Bilden visar hur ett lyckomynt faller ner i en önskebrunn, kan det bli mer magiskt än så?

Du måste bara veta vad du önskar dig. Samla dina tankar och fokusera. Om du är för bred eller spretig i dina tankar blir resultatet där efter, så smalna av och fokusera noga på vad du vill ha. Föreställ dig att du håller myntet mot ditt hjärta och fyller myntet med din önskan, låt sedan myntet singla ned i den magiska önskebrunnen.

Du måste tro att din önskan slår in för att magin ska ske, inga halvhjärtade önskningar uppfylls av denna önskebrunn. Så kasta inte bort din önskan, utan fokusera nu noga. Du är redo när du tror och har tillit!

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.49
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *