Kortet för dagen, tisdag v.1

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Väktaren av Trollformler
Kraftfulla energier ligger i luften idag. Här gäller det att använda dessa energier på ett positivt och eftertänksamt vis. Du vill inte ha dessa energier mot dig, då kommer du att sätta krokben för dig själv.

Det kanske inte är läge att kasta sig in i heta diskussioner, utan vara lite mer inlyssnande och eftertänksam. Samtidigt kan du använda denna kraft till att få fart på saker och få saker och ting gjorda. Det är en kraftfull energi som kräver ett visst mått av balans.

Kortet kan även representera en person i din närhet, troligtvis en man. Det är en person som kan uppfattas som en kraftfull och naturlig ledare med gott självförtroende, och som kan vara både karismatisk och sexig.

Kortet kan även varna för en viss dramatik idag, men det kan också betyda att du går in med stark passion i något.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.1
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *