Kortet för dagen, tisdag v.2

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat månadsläggningen för januari?
Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Sex av Utmaningar
Idag kan du behöva hålla huvudet kallt, likt kvinnan som på bilden baddar sig i pannan. Hon sitter högt uppskrämd i ett träd med en flock vargar nedanför som utgör ett hot för henne. Vad är det för hot som du har omkring dig idag? Är det mycket att hålla reda på, många utmaningar som kräver sin lösning? Det ser ut att vara en dag där mycket kan hända som behöver både koncentration och förnuft.

Kortet råder dig till att inte kasta dig själv till vargarna utan snarare vänta ut en viss situation som kan ha uppstått. Det kanske är någon annan som behöver lite tid för att lugna ser sig och då kan det vara bättre att hålla sig själv undan.

Kortet pratar om att du kan behöva vila lite innan du tar nästa kliv. Kanske ska du göra upp en plan för hur du ska gå vidare i något sammanhang. Sortera upp dina tankar och skapa hållbara strategier för att ta dig an de utmaningar som du har framför dig.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.2
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *