Kortet för dagen, onsdag v.2

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat månadsläggningen för januari?
Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Ess av Utmaningar
Ess symboliserar att något nytt är på ingång. Den vita korpen håller en silverpil i sin näbb, pilen kan färdas snabbt genom luften och symboliserar nytänkande och klarsynthet. Nya idéer kanske bubblar upp inom dig idag, men det kan även vara yttre inspiration, budskap eller ett meddelande som dyker upp under dagen. Ess symboliserar det goda, så du behöver inte beskydda dig mot denna silverpil, snarare tacksamt ta emot det som den för med sig.

Den vita korpen symboliserar renhet och klokskap. Han kan se sanningen och kan idag klargöra saker för dig. Om något varit otydligt eller undanhållet för dig under veckan så kan korpen idag lyfta fram sanningen i dagsljuset vilket gör att saker och ting kan klargöras för dig. Eventuella osanningar som har kommit till dig kan idag också avslöjas.

Kortet symboliserar klarhet, insikt, kommunikation och nytt fokus.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.2
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *