Kortet för dagen, torsdag v.2

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat månadsläggningen för januari?
Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Tio av utmaningar
Den här veckan har gått mycket i luftens tecken och nu ser kulmen ut att vara nådd. Riddaren på bilden har nu mycket att fundera över där han sitter med sitt trasiga svärd bredvid sig. Hur ska han nu gå vidare? Dagens energier kan bestå av både uppgivenhet och tröstlöshet.

Du kan ha hamnat i en situation där något har tagit över hela din tankeverksamhet vilket gör att du blir otroligt energitrött. Men det kan också vara så att du har otroligt många saker att hålla reda på vilket gör att du också blir både trött och energislut. Det kan kännas som att motgångarna haglar över dig.

Kortets budskap är att nu har du nått till vägs ände eller botten av eländet. Från och med nu kan saker och ting bara bli bättre. Det är dags att lägga ned det som du har kämpat med, du kan inte vinna, men du kan heller inte förlora mer. Sätt upp nya mål för framtiden och res dig upp och gå vidare mot ljusare tider. Från och med nu kommer saker och ting att gå lättare och bli bättre.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.2
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *