Kortet för dagen, fredag v.12

http://framtidsvision.com

Längst ner på sidan hittar du aktuella länkar just nu.

Väktaren av Visioner
Vad drömmer du om? Följer du din innersta dröm eller låter du den bara bli en onåbar illusion av vad som skulle kunna vara möjligt? Det här kortet säger att du ska söka dina svar under ytan. Gå in i ditt innersta, kanske genom meditation.

Väktaren av visioner har anor tillbaka till jordens födelse och är en av de klokaste. Han kan förvandla sig och anpassa sig efter den situation som råder och kan genom all sin erfarenhet använda sig av sin klokskap och visdom. Hans hjärta flödar över av sorg på grund av världens grymheter. Han vill inte stå i händelsernas centrum utan håller sig gärna på observationsavstånd. Hans motto är att alltid söka svaren under ytan, allt är inte vad det ser ut att vara.

Kortet pratar om att du kan behöva dra dig undan från yttre känslomässig oro och söka ditt inre lugn. Just nu kan du vara extra känslig och reagera på stämningar omkring dig. Du ska inte gå in i argumentationer eller ställningstaganden just nu som kan ta din energi.

Nu tjänar du på att behålla ditt inre lugn och söka dina svar inåt. Följ sedan ditt hjärtas röst för vad som är det rätta för dig.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.12
och
Månadsläggning för mars 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *