Kortet för dagen, tisdag v.15

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Fem av Visioner
Oj, har du sålt smöret och tappat pengarna? Idag kan en snabb och förvirrande energi svepa fram som kan få dig att tappa fotfästet för en liten stund. Men var inte orolig, det som kan skaka om dig idag är meningen att ske och är ett avstamp inför framtiden.

Innebörden är med andra ord att om något kullkastar dina planer, en besvikelse eller något oväntat som sker, så är det inte så illa som det först kan se ut, det är faktiskt så att det leder till något bättre. För att du ska se ljuset, måste mörkret falla först. Det här kan vara början på något nytt!

Titta på bilden, och se på grodan. Du vet väl att alla förtrollade prinsar blir till grodor. En eventuell motgång idag kan med andra ord vara en förtrollad prins, om du möter din motgång och har tillit till att allt blir till det bästa så kan halva kungariket bli ditt. Din resa är inte över än!

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.15
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *