Kortet för dagen, måndag v.15

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Nio av Välsignelser
Se dina egna rikedomar, du har allt du behöver! Var lite extra uppmärksam och tacksam för vad som finns i ditt liv, lägg märke till de små sakerna, vad är du mest tacksam över, vad gör dig lycklig?

Kortet pratar om att ditt hem är din borg, där ska du återhämta dig och finna din styrka. Försök att hitta tid för dig själv, ta hand om dig och gör det som du mår bra av. Det kan vara en utmaning att hitta balans mellan det sociala och den ensamma tiden. Ensam tid kan för vissa vara skrämmande, men den har sin läkande kraft som inte ska negligeras.

Kortet symboliserar självständighet, lycka i ensamhet, inre välbefinnande och att ta hand om sig själv. Det innebär också att du inte ska ta på dig mer uppgifter än du känner att du klarar av, låt dig inte dräneras på energi. Hitta stunder, platser och aktiviteter som ger dig påfyllnad och stärker dig som människa.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.15
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *