Kortet för dagen, torsdag v.15

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Den Vida Världen
Dags att lämna det gamla bakom dig och fortsätta framåt mot det nya. Du kan likt hjorten på bilden slänga en blick bakåt och ta farväl av det som inte längre tjänar ditt liv, för att sedan vända blicken framåt mot det nya och okända.

Den vida världen ligger för dina fötter, vart vill du gå? Inget är just nu förutbestämt, det innebär att allt är möjligt. Vad vill du fylla resten av ditt liv med, vad säger ditt hjärta? Låt ditt hjärta visa dig vägen, kärleken har aldrig fel. Kärleken har inga begränsningar, den finns både i stort och i smått.

Ditt liv har tagit dig dit där du är idag, du har med dig fullt av erfarenheter och kunskaper, använd dem väl nu när du ska välja din fortsatta väg i livet. Saker och ting kan nu uppenbara och avslöja sig för dig, du kan nu se saker och ting i ett nytt ljus. Precis som den vita hjorten på bilden som nu har klivit ut ur skogen och kan se på omvärlden med en helt ny utsikt, kan saker och ting klargöra sig för dig.

Budskapet lyder nu: Ta dig an äventyret, lyssna till ditt kall innan det oåterkalleliga ögonblicket försvinner! Stäng dörren bakom dig och ta ett glädjande steg framåt och du är ute ur det gamla livet och inne i det nya!

En livscykel tar sin ände och en ny börjar här med. Det här är ett positivt ödeskort som för med sig nya möjligheter. Se framåt mot nya horisonter och se ljust på framtiden. Försök att se det som sker i ett större perspektiv, allt har betydelse för världens helhet. Du måste gå framåt för att kunna vända dig om och se din väg bakom dig.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.15
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *