Kortet för dagen, fredag v.15

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Tre av Förstrollningar
Idag kan det ligga magi i luften, nästan som att saker och ting går lite för lätt. Du har stöd och hjälp från andevärlden och kan idag få meddelande, budskap och tecken från andra sidan, var lite extra uppmärksam.

Du kan idag känna att du får ny kraft och energi, och kanske orkar ta tag i sådant som du har låtit vänta. Du kan idag känna att du behöver sätta fart med något, kanske någon form av urstädning, bort med det gamla och in med det nya.

Idag ska du inte vara allt för planerad, det handlar mera om att gå på känslan, go with the flow. Gör det som känns rätt för stunden, vad är det som fångar din uppmärksamhet? Du ska lägga energin där du känner att du får mer tillbaka, känner du att du blir dränerad så är du på fel väg, prova något annat.

Om du tänker att du vill börja med något nytt projekt eller ligger i startgroparna för att sätta i gång med något så har du goda möjligheter att lyckas med det. Dagens energier förutspår lycka och framgång, och kan följa med dig in över denna påskhelg.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.15
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *