Kortet för dagen, måndag v.16

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Den Vida Världen
Ibland när förändring sker eller nya steg ska tas i livet kan det kännas extra jobbigt eller förvirrande. Men kom ihåg att när det känns som jobbigast så är det just motgången som är grunden till förändring, utan motgång blir det stagnation. Just nu sker en själslig tillväxt, och det är just växtvärken i själen som gör ont i hela kroppen och som kan få oss att känna oss lite extra trötta eller håglösa. Men ljusare tider är på ingång.

Du kan just nu befinna dig i en situation där det är dags att kliva ur det gamla och prova nya vägar i livet. Visst kan det kännas både läskigt och skrämmande med det okända, och det är många gånger som rädslan för just det okända får oss att hålla kvar i det gamla och trygga. Även om det gamla och trygga är av destruktiv art så kan vi välja det före något som vi inte vet något om, det är mänskligt.

Men för att du ska utvecklas som människa och må bra i det långa loppet så behöver du göra som den vita hjorten som kliver ut ur skogens trygghet och vågat börja färden på den slingrande stigen fram mot det okända. Du måste likt hjorten våga ta det första steget in på okänd mark för att få till stånd en förändring och en tillväxt i ditt liv. Gå fram mot ljusare tider.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.16
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *