Kortet för dagen, tisdag v.16

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Två av Välsignelser
Förändringar i livet kommer allt närmare och blir allt mer påtagliga, hela världen vibrerar av dessa energier. Ingen kommer undan, men alla har möjlighet att välja att möta förändringen eller att motarbeta den.

Alla har ansvar för att välja sin väg i förändringens tidevarv, men det kan kräva både vaksamhet och balans för att inte snubbla eller trampa fel. Ta inte med dig för stort lass som hindrar dig från att hålla balansen när du vandrar framåt mot nya spännande möjligheter.

Vid en närmare titt på bilden så ser du säkert trollet som gömmer sig under bron. Troll har en magisk förmåga att kunna smälta in i den omgivning som de befinner sig i och är duktiga på att upptäcka våra svagheter. Kortet vill därför varna dig för att tappa fokus och låta dig bli distraherad i din vaksamhet. Låt dig inte luras in i en fälla av ett maskerat troll. Lite extra balans och vaksamhet kan med andra ord krävas idag.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.16
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *