Kortet för dagen, onsdag v.16

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Sju av Välsignelser
Visst är det underbart att drömma, men även drömmar kan vi ibland få för mycket av. Visst är det skönt att dagdrömma och drömma sig bort till en annan plats mellan varven, men när drömmarna tar överhand eller dina drömmar kanske blir för många, kan det kännas rörigt. Då är det tid att ta kommando över sina tankar.

Du kanske har hamnat i en sån situation just nu, men det kan också vara så att du har många beslut som ska fattas just nu eller du kanske står inför att välja mellan flera möjligheter som kommer din väg, möjligheter som kommer att påverka din fortsatta framtid.

Ha inte för bråttom, välj inte det första bästa, utan känn in vad som är det rätta. Titta på bilden, vilken dörr känns rätt, vilken ska du öppna och gå in i. Om du bara springer på, rakt in i första bästa dörr, kanske du hamnar i tomheten, och där vill du inte vara. Så tålamod och inkännande är det du ska tänka på idag.

Om du inte kan bestämma dig idag så är det bättre att du väntar en dag till, tiden kanske inte är mogen för beslut ännu.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.16
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *