Kortet för dagen, torsdag v.16

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Väverskan av Utmaningar
Den här kvinnan kan precis som bilden antyder vara en riktig utmaning. Det kan vara en person som du har i din närhet eller som du stöter på i något sammanhang och som är otroligt svårflirtad i någon fråga. Hon är som en stenstod, orubblig och anser att hon har all kunskap som hon behöver och kommer inte vika ner sig en tum om hon blir ifrågasatt.

Det är en person som är kraftfull, skarp och som kräver disciplin. Hon har ett skarpt öga, så försök inte fuska med den uppgift som du ska utföra.

För att bemöta denna person behöver du vara klar över ditt budskap och din kunskap, det går inte att komma med några halvmesyrer och tro att du kan ta dig vidare.

Men det behöver inte vara en person det kan också vara någon form av hinder eller motgång som du springer på idag och som kräver din list för att klura ut en lösning på. Det kräver mer ett fokuserat sinne och list, än muskulär kraft för att lösa dagens dilemman.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.16
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *