Kortet för dagen, fredag v.16

http://framtidsvision.com

Om du är intresserad av en privat läggning så hittar du länkar till både tidsbokning och annat aktuellt längst ner på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Den Äldste
Moder jords uråldriga kunskap vill nu komma till tals. Varje människa som vandrat på den här planeten har lämnat ett avtryck, stort som smått. All denna kunskap och alla livshistorier finns bevarade i moder jords eller den äldstes minne.

Det här kortet manar dig nu att inte ha för bråttom, lär av gamla misstag, erfarenheter och beprövad kunskap. Historien innehåller kanske mer svar än vad du anar. Ibland är det inte bra att ha för bråttom framåt mot det okända, när det historiska och kända är det som kan ge dig alla svar som du önskar.

Gamla skrönor och historier kan ha ett inbyggt budskap till dig. Var vaksam på tecken som har med det förgångna att göra idag. Ett meddelande eller budskap kan komma från en tid som varit. Detta budskap kan hjälpa dig att förstå meningen med livet och det som sker omkring dig just nu.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.16
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *