Kortet för dagen, måndag v.17

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Månsken
Saker och ting kanske inte riktigt är vad de ser ut att vara, något kan ligga i det fördolda. Du kan behöva titta närmare på något innan du skyndar vidare. Låt dig inte luras av en viss yta, något annat kan dölja sig därunder.

Om du ska köpa något, så vill du inte komma hem med grisen i säcken. Undersök noga, läs det finstilta och ta kanske en extra dag på dig innan du bestämmer dig.

Stanna upp och se dig omkring, känn inåt och lita till din inre intuition, känsla och drömmar. Om du har möjlighet så gå ut utomhus, gärna i en skog. Lyssna på tystnad och stillhet. Skogen får en märkbart annorlunda lyster av månens sken än av solens ljus. Denna magi kan trollbinda vem som helst, därför kan det vara bättre att sprida ljus över en viss situation så att du inte låter dig luras av illusioner.

Men månens sken kan också ge dig ny inspiration och nya idéer. Var inte rädd för mörkret, utan lyssna inåt och lita på din känsla åt vilket håll du ska gå. Lyssna noga så du inte missar något, det kan som sagt finnas något dolt under ytan.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.17
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *