Kortet för dagen, tisdag v.17

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju av Visioner
Nu är det tid att lyssna på dina innersta drömmar och önskningar. Dina nattliga drömmar kan nu tala till dig, så försök att lyssna på deras budskap. Du kan ha känt dig vilsen i livet eller i någon fråga och bett dina andliga guider om hjälp, de har hört dig, lyssna nu på dem.

De vill säga till dig att inget är hugget i sten, många möjliga scenarier för framtiden finns. Fokusera på vad som är viktigt eller vad du vill uppnå. Om du ställer för många frågor eller har för många önskningar på en och samma gång så kommer saker och ting bara bli rörigt. Om du önskar svar på alla dina tankar och frågor så får du det, men risken är att för många svar bara gör dig mer förvirrad.

Så ställ en fråga, kanske innan du somnar och lyssna på det svar som du får, kanske kommer det genom drömmen, men du kan även förnimma en känsla eller aning direkt. Tillåt dig lyssna, tvivla inte.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.17
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *